rahka – november

Min mor var billedkunstner. Hun laga en serie i tre bilder om frø – en studie av mulighetene. Inne i disse frøene satte hun inn en nydelig skisse av min nyfødte datter – siden da har frø fasinert meg. Nå på slutten av året har mye i naturen visnet og er klar for å bli pakket inn av vinteren. Disse frøene hos småengkall er så utrolig vakre…det gjør selvsagt ingenting at omgivelsene er smykket med doggdråper etter nattas tåke.

Jeg har mitt lille område hvor jeg ferdes mye med kamera – en bekk, en fjellbjørkeskog og litt lengre bort – fine fjellgraner og myr. I galleriet her, akkurat nå – ligger mange foto fra den siste tida. Litt fargeløse bilder, som det er i november. Det aller beste er å få ta på bjørkestammen, men foto gir nesten samme følelsen. Ta en titt da vel. 

Rahka – november  er nesten min favoritt måned.