goeve – desember

Fram og tilbake…

Av og til “kommer livet i mellan” som det stod i ei melding fra en svensk venn. Ting skjer og kreftene må brukes på andre ting enn det vanlige. I og for seg ikke så dumt. Nye perspektiv. Denne høsten og førjulsvinteren har jeg ikke vært til fjells. Ikke holdt på med reindrift. Spesielt. Men naturopplevelser får man hvor som helst. Utsikten fra stua og verandaen er fin å ha. Spor har alltid fasinert meg. De viser oss en verden vi ellers ikke hadde fått del i. Helt fra barnsben av har ekornet gjort meg glad. Noen ganger ser jeg det og noen ganger, slik som på bildet, ser jeg den faste ruta ekornet har over verandaen vår. Det kommer en serie om et blad som jeg har fulgt hele høsten og førjulsvinteren. Må bare sortere litt i foto-haugen. Ta det som en forhåndsomtale.