utsmykning nye psykiatrisk, Levanger

I vår ble jeg kontaktet at kunstkonsulent Ingun Myrstad. En flunka ny psykiatrisk avdeling var under bygging. Jeg har mange foto i de eksisterende avdelingene,og det var veldig gledelig at brukerrepresentantene også ville ha foto fra meg i det nye bygget.

Begrunnelsen var at mine foto har et uttrykk og motiv  som virker beroligende på pasienten.

Dermed ble oppdraget å levere foto til lukket avdeling.

Jeg håper at fotoene vil bidra til et godt møte med psykiatrien og være gode å se på i ei vanskelig tid.

Det nye psykiatribygget er nå åpnet. Jeg har vært der og sett og ble imponert over avdelingene. Gode materialer, fine farger, elegant utforming av bygget og rommene, lekre møbler og mye fin kunst. Mine hovedsamarbeidspartnere i prosjektet var avdelingsleder Torbjørn Eliasson, Dag Nystuen i Fotoimport og sist men  ikke minst – kunstkonsulent Ingun Myrstad. Må nesten legge til at Vibeke Sletbakk ved Lindbak har gjort en fin jobb med utvalget av interiøret. Tilsammen ble dette et imponerende stykke arbeid!