Jul igjen på Stiklestad

Foto: Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Lørdag 9 og søndag 10 desember – kl 12-17.

I år prøver jeg noe nytt – sammen med Minirein har jeg bod på Jul igjen på Stiklestad. Vi tilbyr barneklær, leker, reinskinn, sittelapper, reinhorn, samiske tinntrådsarmbånd og mye mer. Selvfølgelig boka Mijjieh Låartesne – Landet går i arv, som har kommet i nytt opplag. Jeg har også fått laget noen nye foto på lerret. Mange gode julegaver med andre ord!

Stiklestad Nasjonale Kultursenter skriver:

På leting etter den gode, gamle julestemninga? Da bør du ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga Jul Igjen. Det myldrer av gjester som ønsker å oppleve stemningen som skapes når mangehundre fakler tennes langs stier og hus, og det lyser lunt fra alle stuer. Da er folkemuseet på
Stiklestad julemagisk.

Alle våre museumshus, kulturhuset og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og god, gammeldags julestemning. Opplev demonstrasjon av gammelt handverk og matlaging. Barna
kan delta på juleforberedelser, og treffe julenissen. Slakting av julegris og salg av syltlabber blir det
også. Julemarkedet er fylt med lokal mat, husflid, handverk og redesign.