Mijjieh Låartesne – Landet går i arv

Praktboka vår, Mijjieh Låartesne – Landet går i arv, ble utgitt høsten 2011 og ble raskt utsolgt. Mange har spurt etter boka og vi har spekulert mye på et nytt opplag. På tampen av det samiske 100-årsjubileumsåret, slår vi til.

I årene som har gått etter første utgaven har vi fått mye og fin respons. Utsagn som “dette er en av de fineste bøkene jeg har lest” og “dette skulle vært pensum” har gjort oss trygge på at vi fikk til boka som vi tenkte.

Her får du se og lese om natur, kulturhistorie, reindrift og naturbruk – i vår nærhet.

Oppglødd sa jeg til gubben min at denne boka bør ligge under alle juletre! Det kom stilt – så mange bøker har vi ikke Aina! Men det betyr at vil du ha boka under juletreet – så skynd deg.

Bestilling gjøres enkelt ved å gå på sidene kalt butikken eller kontakt.

Hva skulle vi gjort uten vår gode nabo Johannes når det står 6 paller med bøker på vegen ved huset.

Jo da, vi fikk bøkene inn i huset

Bengt Åke er godt fornøyd. Trykkeriet Grøset leverer denne gangen også.

Du får kjøpt boka hos oss – bestilles her under fanen Butikken. Du får kjøpt den hos Minirein i Spydeberg , LiVerten Servicestasjon i Lierne og  Norli Amfi Steinkjer. I tillegg finnes den hos Visitt Innherred på Steinkjer – turistinfoen. På Snåsa er den hos Saemien Sijte og lørdag 2.desember er den å få på Julsjau i Krogsgården! Ellers har både Liisa Jåma og Anne-Grethe leine Bientie noen kasser bøker heime hos seg.

Helga 9 og 10 desember har vi bod sammen med Minirein på JUL IGJEN PÅ STIKLESTAD.