minirein – ett år!

Tenk – ett år har gått  siden hele storfamilien stod på døgnet rundt foran åpningen av barnebutikken Minirein i Spydeberg! En fantastisk dag med mye folk og trivsel. Men i året som har gått er det nok Lina Bye og David Höök som har dratt det store lasset – sammen med Love og Tuva <3 Ett år med lange dager, mye arbeid og en bratt læringskurve. Men så har det blitt skikkelig bra – sammen har de to laget en helt spesiell butikk. Ikke bare barneklær og utstyr, men også sørsamisk kunsthåndverk, reinskinn, horn og naturfoto. Maken til butikk finnes ikke noe annet sted. For de som ikke kan komme til Spydeberg finnes det en nettbutikk www.minirein.no 

Våre to barnebarn Tuva og Love blir selvsagt fotomodeller når nye klær skal fotograferes. Å fotografere barn er både krevende og svært trivelig. Ting behøver ikke å gå som planlagt – men som regel blir det greit resultat.