våren – spenning

CCC_3751

Vi leter og kjenner etter de første tegnene på vår. Snøen som smelter. vårblomster, fuglene som kommer tilbake…Blåveisa er for meg er vårblomsten med stor V. Foreldrene mine tok meg med for å se etter de første knoppene og blomstene – stor stas! Siden har jeg gjort det samme med mine barn – og nå den store gleden med å gå på vårtur med barnebarn.

CCC_3321

Våren kommer til fjells også, sjøl om det går seint. Bekkene og elvene har vært spesielle i hele vinter etter mange flommer. Små pinglebekker lager store skjæringer i snøen og er vanskelig å komme over når vi gjeter reinen. I galleriet – akkurat nå, er det bilder fra de siste dagene. Blant annet fra et spesielt snøras – eller et  snøsørpe-ras som har sklidd som ei bred elv nedover. Velkommen til å ta en titt!