utsmykning Innherred Helsehus

GGG_8845

Det har åpnet et nytt helsehus med leger, fysioterapeuter, legesekretærer, administratorer,  gynekolog, psykolog og øyelege på Levanger. Jeg fikk spørsmål om jeg var interessert i et utsmykningsoppdrag. Store og små rom, lang korridor – spennende! En ære og tillitssak å bli spurt.

Det første jeg tenkte var at det må bli litt trivelig – her kommer sjuke mennesker og da kan det være godt å ha noe godt å sjå på. De fleste har et forhold til natur – det er lettkjennelig. Men jeg liker også bilder som en må bruke litt tid på. Sjøl om bygget var helt nytt og nakent – var det en del som jeg måtte ta hensyn til. Bygget inviterte til å tenke linjer – montasjer av fotoer i linjer. Men også en del enkeltstående foto. I fotolinjene  ville jeg ha en rytme og variasjon i farge og tema.

Etter et første møte med en utrolig trivelig gjeng, ble det laga ei prosjektgruppe som skulle arbeide videre sammen med meg. Den bestod av Karianne Bakken, Marianne Langøygard og Rune Søberg. Veldig godt å ha de med i prosessen.

AAA_6908 AAA_6754

Monteringa av nesten hundre foto tok sin lange tid. Her var det snakk om millimeterpresisjon! Uten fantastisk og tålmodig hjelp av Bengt Åke Jåma, Karianne og Eirik Bakken  – hadde det ikke gått.

AAA_6704

AAA_6785

Nesten ferdig og moden for sprell….