Mulejul på Nordtun Grendehus

Et av fotoene som er til salg

Lørdag 6. desember fra kl 12 til kl 16 er det muligheter for både julegavehandel, underholdning og gjøre unna middagen. Nordtun Grendehus ligger like ved rundkjøringa hvor du tar av til Levanger sentrum. Detter er fast juletradisjon. Jeg har ikke vært med på mange år, men stiller nå med salg av foto, kort og foto/diktboka Lengselen er et følehorn – Mejtie sån sjædta? Boka er laget i samarbeid med Anne-Grethe Leine Bientie fra Snåsa.  I tillegg selger jeg granbar og spaserstokker type natur, laget av min far. Reinhorn får du også kjøpt.

Et annet tips. Jeg har fått prøvesmake Aud Kari Klemetsen sitt heimbaka flatbrød – nydelig! Hun er også der. Pluss mange fler.

Ta turen til Nordtun på lørdag.

Etterpå – skikkelig trivelig julemesse. Mye fint å sjå på – heimbakst, handarbeid, nisser, honning, kornband, glasskunst mm. Alle var så fornøyde – trivelig å treffe folk også.

Med-utstiller Mona Elisabeth Jegtvolden har sendt meg dette bildet fra rigginga.
DSC_0213_aina_web