økologisk matproduksjon

EDS_8114Et flerårig samarbeid med Naturkjøtt – økologiske kjøttprodusenter  på Innherred, resulterte i sommer i et stort fotoprosjekt med Oikos i Trøndelag og Fylkesmannen i Nord-Trøndelag sin landbruksavdeling som oppdragsgiver. De ville lage et flott stort felles økotelt på Matfestivalen i Trondheim, og hadde behov for foto og festivalmateriale.

Jeg fikk besøke økologiske matprodusenter fra Melhus til Overhalla. I tillegg til spennende fotografering, traff jeg mange trivelige og engasjerte folk. Denne gangen var det hovedfokus på unge bønder, dyr og miljø.

Resultatet ble mange store bannere og plakater. Økogjengen hadde også engasjert Randi Vorum i stil og stemning for å lage et fint miljø i økoteltet.

Link til Naturkjøtt en samarbeidspartner over mange år.

Bilder fra Matfestivalen som viser Økoteltet med bannere og plakater. Foto Rita B. Natvig.

IMG_7591_rita IMG_7594_rita IMG_7598_rita IMG_7601_rita