Lengselen er et følehorn – Mejtie sån sjædta?

Poesi i ord og bilder

Et flerårig samarbeidsprosjekt har blitt til ei praktbok – hvor samspillet dikt og foto er det vi har arbeidet med. Dikt av Anne-Grethe Leine Bientie og foto av Aina Bye. Poesien framkommer som mer enn ordene, mer enn bildet. De fleste diktene er på norsk, men her er også noen sørsamiske. Fryd og glede, djup sorg og undring over menneskene livssituasjon bølger gjennom boka, men mange av diktene kan også oppleves som rene naturskildringer.

Følgende har vært med på å støtte boka økonomisk: Nord-Trøndelag fylkeskommune, NTE, Levanger og Verdal kommune, Gïelem nastedh – Snåsa kommune, Gïëleaernie – Røyrvik kommune og Språkåret 2013.

Boka er å få kjøpt hos Norli i Levanger og Steinkjer, Woxholt i Verdal, Saemien Sijte på Snåsa, Gieleaernie i Røyrvik, Gaaltije i Östersund, Amneus Bokhandel i Røros, Ark Bruns og Norli Libris nordre i Trondheim. Den kan også selvfølgelig bestilles hos oss.

DSC_4222
Stor glede over å bli kjent med den nye boka vår

Noen av oppslagene i boka

17_sorgen 01_til_deg 23_slaa_opp_teltet

 

Fra arbeidsprosessen

DSC_1761_ainabye

 

Fint oppslag i Trønder-Avisa

DSC_4540